6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

En güzel lale seçildi

EN GÜZEL LALE YARIŞMASI SONUÇLANDI

4. Lale Festivali kapsamında düzenlenen En Güzel Lale Yarışması’nda ilk 5 erkeklerden oluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Lale Festivali’nde En Güzel Lale Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

323 yarışmacının katıldığı yarışmanın finali güzel görüntülere sahne oldu. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehri Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, lalelerin güzelliğinin insanlardan aldığını söyledi. Lalenin ayrı bir güzelliğinin olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sekapark’ı lalelerle donatarak rengârenk bir hale getirdik. Bu yarışmayı da düzenleyerek vatandaşlarımızı bu güzelliğin içine dâhil ettik” dedi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan programla açıklanan lale yarışmasında birinci sırayı Burak Bayraktar aldı. İlk 5’te beş erkeğin yer aldığı yarışmada ikinci Salih Hüseyinoğlu, üçüncü Burhan Aşin, dördüncü Celal Bekâr ve beşinci de Abdullah Bayraktar oldu. Buna göre yarışma da, birinciye 1500 lira, ikinciye bin lira, üçüncüye 750 lira, dördüncüye 500 lira, beşinciye 400 lira, 150 mansiyona da 100'er lira para ödülü verilecek. Öte yandan festival kapsamında vatandaşlar gün boyunca Sekapark’ta düzenlenen etkinliklerle eğlendi.

EN GÜZEL LALE YARIŞMASI SONUÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 12:31:01
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?