5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

En sağlıklı şehir Kocaeli!

EN SAĞLIKLI ŞEHİR KOCAELİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Ürgüp'te yapılan Sağlıklı Kentler Birliği toplantısında sağlıklı şehir planlaması ve çevre dalında en iyi uygulama ödülüne layık görüldü.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 5. faz ana temaları konusunda bilgi paylaşımını içeren 12. olağan meclis toplantısını Ürgüp'te yaptı. Toplantının açılış törenine Ürgüp Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ile üye belediyelerin başkan ve yöneticileri katıldı. Toplantıda ayrıca Sağlıklı Kentler Birliği tarafından sosyal sorumluluk, sağlıklı şehir planlaması ve sağlıklı yaşama kategorilerinde düzenlenen ve 30 projenin katıldığı yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "Temiz Bir Körfez, Gülen Bir Yüzdür" sloganıyla yürütmekte olduğu İzmit Körfezi'ni denetleme ve temizleme çalışmalarıyla, sağlıklı şehir planlaması kategorisinde en iyi uygulama ödülüne layık görüldü. Ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Sedat Yücel, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı. Yücel, ödülü Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na takdim etti.

EN SAĞLIKLI ŞEHİR KOCAELİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 13:46:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 18:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?