2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Engelli ve hamile kadına tecavüz

İzmit'te imam nikahı ile yaşadığı kocasından 2 aylık hamile olan 25 yaşındaki Ö.K. adlı engelli genç kadına bıçak tehdidi ile tecavüz eden iki kişi tutuklandı.

Biri evli ve 3 çocuk babası olan tecavüzcülerin, ayrıca genç kadının çıplak görüntülerini de cep telefonuna kaydettikleri anlaşılırken, eve hapsedilen kadını da tecavüzcünün karısının kurtardığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre bir ay kadar önce önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle imam nikahlı kocasından ayrılan ve 2 aylık hamile olan, iki yıl önce de geçirdiği trafik kazası sonrası bir ayağı sakat kalan 25 yaşındaki Ö.K. bir süre önce İzmit'te tuvalet işletmeciliği yapan evli ve 3 çocuk babası 38 yaşındaki Şaban Yıldırım'la tanıştı. İddiaya göre, Yıldırım genç kadını çok sevdiğini belirterek, onu kardeşiyle evlendirmek istediğini söyledi. Bu vaadle kandırdığı genç kadını evine götürdü. Şaban Yıldırım daha sonra arkadaşı Mustafa Öztürk'ü (42) telefonla arayarak onu da evine çağırdı. Ö.K.'nin cep telefonunu da alıp kimseyi aramaması için sim kartını kırdı.

Şaban Yıldırım eşi ve 3 çocuğu evde olmasına rağmen Mustafa Öztürk ile birlikte genç kadını boş odaya sokarak bıçak zoruyla birlikte tecavüz etti. Genç kadının iddiasına göre Şaban Yıldırım da tecavüz olayını cep telefonunun kamerasına kaydetti. Arkadaşının evden ayrılmasının ardından genç kadını gün boyu evinde tutan Şaban Yıldırım, kapandıkları odada birkaç kez daha tecavüz etti.

EŞİ KAÇMASINA YARDIM ETTİ

Şaban Yıldırım'ın uyuduğu sırada, olanları çaresizlik içinde izleyen ve korkudan kocasına ses çıkaramayan eşi, Ö.K.'ye yardım ederek evden kaçmasını sağladı. Hemen polise sığınan Ö.K. başından geçenleri anlattı. Harekete geçen ekipler gözü dönmüş iki tecavüzcüyü de yakaladı. Ancak genç kadının tecavüz edilirken görüntülerinin kaydedildiği iddia edilen cep telefonu bulunamadı.

Gözaltına alınan Şaban Yıldırım ve arkadaşı Mustafa Öztürk verdikleri ifadeden sonra dün akşam saatlerinde İzmit Adliyesi'ne sevkedildi. Tecavüzcüler tutuklanırken, genç kadın duruşmanın ardından gazetecilerin soruları üzerine "Adalet yerini buldu" diyerek hızla oradan uzaklaştı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?