30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Erdoğan, Baykal'dan memnun

Erdoğan: Baykal'ın CHP'nin başında olmasından çok memnunum...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada Baykal'a yüklendi. 'Ben Sayın Baykal'ın ana muhalefet lideri olmasından çok memnunum' diyen Erdoğan bunun sebebini şöyle açıkladı. 'Baykal gibi bir beceriksizin Anamuhalefet lideri olması AK Parti'nin elini güçlendiriyor'.

Baykal'ın bir televizyon programında, bir dönem kullandığı saatin fiyatını 60 bin dolar olarak açıklamasına da tepki gösteren Erdoğan, "Sayın Baykal önce saatin fiyatına 15 bin dolar dedi, reklam arasında karga kılavuzları saatin fiyatını 60 bin dolara yükseltti. Bırak bu karga kılavuzları Baykal, gel saati sana 10 bin dolara bırakayım' dedi.


ajanslar
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 15:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
paşayiğit IP: 81.213.183.xxx Tarih : 17.07.2007 10:14:11
öncelikle başbakanın söylediği laf çok doğru.sayın baykalın artık emeklilik vakti geldide geçiyor.bıraksın artık da bizde başka bir genel başkanla yolumuza devam edelim.zaten böyle giderse biz chp olarak iktidar yüzü göremeyeceğiz:( neyse bide halkın açlıktan anası ağlamış durumda asgari ücrete bir simit parası zam yapılmış bir ülkede siz kalkmışınız onbin dolarlardan saat pazarlığı yapıyorsunuz. bu bizi ilgilendirmiyor.millet açlıktan baygınlık geçiriyor sayın genel başkanlar.saygılarımla.