2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Eruygur bir hafta hastanede kalacak

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur, Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşerek beyin travması geçirdi. Boyun kemiğinde 4 kırık tespit edilen Eruygur'un felç durumunun söz konusu olmadığı, bir hafta süreyle hastanede kalacağı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kandıra'daki cezaevinde bir süredir tutuklu bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur, tek kişilik hücresinde bulunduğu sırada tansiyonu düştü. Hücrenin merdivenlerinden inmek isteyen Eruygur, fenalaşıp yere düştü. Boynunu mermerin köşesine çarpan Eruygur baygınlık geçirince cezaevi görevlileri duruma müdahale etti. Cezaevine ait ambulansla saat 07.45'te Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Eruygur'a hemen müdahale edildi. 

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, paşanın boynunda kırık tespit edildiğini, Beyin ve Sinir Hastalıkları Bölümü'nde tedavi edildiğini, bilincinin yerinde olduğunu ve sorulara cevap verdiğini ifade ederek, "Sabah saat 07.45'te hastaneye acil servisine geldi. Hipertansiyon ve diyabet hastası olduğu için tedavisine hemen başlandı 1. boyun kemiğinde 4 tane kırık bulunuyor. Ameliyatı gerektirecek bir durumu yok. Felçle ilgili bir durumu söz konusu değil, boyunduruk takılarak kırık toplanmaya çalışılacak. Bir hafta süreyle tedavisini takip edeceğiz" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?