2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Eruygur tomografiye götürüldü

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altında olan emekli Orgeneral Şener Eruygur, geniş güvenlik tedbirleri altında tomografiye götürüldü. 

Doktorlar 2 gündür uyutulan Eruygur'un beyninde meydana gelen kanama ile ilgili olarak tomografisinin çekilmesine karar verdi. Şener Eruygur, tomografiye götürülürken yoğun bakım servisi ve acil servisin koridorları boşaltıldı. Kan merkezinin de bulunduğu bölüme hiç kimse alınmazken, üst katlara bile merdiven kullanarak çıkmak isteyen hasta yakınları ziyaret saati olmasına rağmen içeri alınmadı. Askerler asansörden çıkan Şener Eruygur'un etrafını önce bir paravan ile kapattı. Sedye hareket ettikçe paravan ve askerler de onunla uyumlu olarak hareket etti. Eruygur'un götürülüşü sırasında gazetecilerin görüntü almaması için jandarma adeta etten duvar ördü. Acil serviste bulunan tomografiye alınan Şener Eruygur'un doktorları durumunu inceledi. 

Tomografinin girişi askerler tarafından kapatılırken, kapılar içeriden kilitlendi. İçeri girmek isteyen hastane Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu bile içeri alınmadı. Acil servisin girişi de jandarma minibüsü tarafından kapatıldı. 

Bir süre servislere alınmayan vatandaşlar duruma tepki gösterirken, Şener Eruygur'un tomografiye girmesi ile girişler tekrar açıldı. Eruygur'un tomografiden çıkışı sırasındada benzer güvenlik önlemi alınacak.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 15:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?