2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Eruygur'un tedavisi devam ediyor

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşerek beyin kanaması geçiren emekli Orgeneral Şener Eruygur'un durumu istenilen seviyeye ulaşmazken, yoğun bakım ünitesindeki tedavisine devam ediliyor. 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören Şener Eruygur'un iyileşme sürecinin yavaş ilerlediğini vurgulayan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, "Sabah aldığımız bilgiye göre hayati durumu stabil gidiyor. Şuuru henüz tam istediğimiz düzeyde açılmış değil. Eşini tanıyor, doktorlarının konuştuğu algılıyor ancak tam açık şuurla bizi algılandığı söylenemez. Sol tarafındaki hareketlilik biraz daha canlı ama sağ tarafındaki hareketler ise biraz daha durgun. Gevşek bir felç hala devam ediyor. Ama sanki iyiye gidiyor gibi. Solunum problemleri devam ediyor. Solunum problemi ile uğraşıyoruz. KO hastası olduğu için oksijeni ortama alışsın diye zaman zaman kesiyoruz" dedi. 

Prof. Dr. Mutlu, Eruygur'un yoğun bakım ünitesinden ne zaman çıkacağı yönündeki soruya, "Yoğun bakımdan ne zaman çıkacağı konusunda birşey söyleyemeyiz. İyileşme süreci biraz yavaş ilerliyor" şeklinde cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 14:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?