2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Eruygur'un tedavisi sürüyor

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşerek beyin kanaması geçiren emekli Orgeneral Şener Eruygur'un durumu istenilen seviyeye ulaşmazken, yoğun bakım ünitesindeki tedavisine devam ediliyor. 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören Şener Eruygur, bayramın 2. gününde de yoğun bakım ünitesinde tutuluyor. Ailesinin bir an olsun yanından ayrılmadığı Eruygur'un sağlık durumu ise istenilen seviyeye ulaşmadı. Hastanın yoğun bakımda yattığı sürece hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Başhekim Prof. Dr. Nazım Mutlu, "Hastamızın dünkü durumu bugünde aynı seyrinde devam ediyor. Henüz istenilen boyutta bir gelişme yok. Şuuru yarı açık. Eruygur'u uyutmuyoruz. Şu an tek eksiğimiz solunumu istenilen düzeyde yapamaması" dedi. 

Öte yandan, yoğum bakım ünitesine önünde jandarma ekipleri 24 saat nöbet tutuyor. Emekli Orgeneral Şener Eruygur, 17 Eylül günü cezaevindeki koğuşunda düşüp beyin kanaması geçirmiş ve boynundaki bir kemikte kırılma meydana gelmişti.
Bayramı yoğun bakım ünitesinde geçiren Eruygur'un 1-2 gün içerisinde yoğun bakımdan çıkacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 11:29:08
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 13:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?