1
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Fenerbahçe'nin 100. yılı ve şampiyonluğu kutlandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. yılını ve şampiyonluğunu, Çayırova Şişe Cam Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği bir geceyle, görkemli bir şekilde kutladı.

Gebze Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. yılı ve şampiyonluğunu, Çayırova Şişe Cam Sosyal Tesisleri'nde açık havada düzenlediği yemekli bir davetle, muhteşem bir şekilde kutladı. Geceye Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı ve Mali İşler Koordinasyon Sorumlusu Tahir Perek'in yanı sıra Fenerbahçe Dernekler Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Nadi Atilla, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ile Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Özgür Alparslan ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı.

Oldukça sıcak ve eğlenceli geçen gecede, bir yandan yemeklerini yiyen taraftarlar, bir yandan da ellerindeki Fenerbahçe bayraklarını ve maytapları sallayarak Fenerbahçe marşları söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın işleri dolayısıyla katılamadığı geceye, bir telgraf gönderdiği belirtildi.

Geceye katılan ve taraftarlara hitaben bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Tahir Perek, yıllarca yaz tatillerini Gebze Bayramoğlu'da geçirdiğini ve iş amacıyla da Gebze'ye sık sık geldiği için kendisini artık bir Gebzeli olarak hissettiğini belirterek, Fenerbahçe olarak, 100. yıla layık bir sportif başarılarla dolu bir yıl geçirdik ve hiç kimseye ya da spor kulübüne nasip olmayacak görkemli bir 100. yıl kutlaması yapıyoruz. Açıkçası herkesi kıskandırıyoruz. Sportif olarak çok büyük başarılar elde ettik. Hemen hemen tüm branşlarda 50'ye yakın kupa aldık" dedi.

Fenerbahçe'nin artık başını alıp gittiğini de vurgulayan Perek, "Fenerbahçe'nin pek mukayese edilecek tarafı yok. Bana göre en büyük, en faal ve en kişilikli takım. Transferlerimiz de bunu gösteriyor. Giden arkadaşlar mutlaka değerli arkadaşlardır ama bizim için çok büyük kayıp olacağını zannetmiyorum. Takım yenilenecek, belki daha başarılı olacağız. Biz bütün hızımızla yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu. Mevcut kadroda şu anda feda edebilecekleri hiçbir futbolcunun bulunmadığının altını çizen Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, "Şu anda feda edebileceğimiz futbolcu yok. Ama 6+2 çıkarsa, en kötü ihtimalle bir oyuncu daha transfer etme şansımız ortaya çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Av. Özgür Alparslan ise Fenerbahçe'nin 100. yılında taraftarlara şampiyonluk yaşattıkları için Fenerbahçe yönetimine ve futbolcularına teşekkür ederek, Fenerbahçe taraftarlarını birleştirerek, daha güçlü bir Fenerbahçe oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından Asbaşkan Tahir Perek, geceyi düzenleyen Av. Alparslan'a Fenerbahçe'nin 100. yıl şampiyonluğu anısına üzerinde yeni gözde transferleri dünyaca ünlü çiçeği burnunda Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos'un isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Yerel sanatçıların da şarkılarıyla renk kattığı gece, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 09:39:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?