3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Fikri Işık'ın acı günü

TEM Otoyolu Gebze girişinde bugün meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kazada ölenlerin, AKP Kocaeli İl Başkanı Fikri Işık’ın amcasının oğlu ve eşi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiyi göre, AKP Kocaeli İl Başkanı Fikri Işık’ın amcasının oğlu Nurettin Işık (45) idaresindeki 41 LH 098 plakalı özel otomobil, İzmit’ten İstanbul istikametine giderken TEM Otoyolu Gebze girişi yakınlarında, iddiaya göre önünde gitmekte olan Yadigar Yüce (26) idaresindeki 34 TZ 0822 plakalı otomobilin aniden fren yapması üzerine duramayarak, önce otomobile, ardından da bariyerlere çarptı.

Kazada araçta bulunan Nurettin Işık, eşi Münevver Işık (42) ve kızları Merve Işık (14) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Gebze ve Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenen yaralılardan durumu ağır olan Nurettin ve eşi Münevver Işık, yolda hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan kızları Merve Işık ise, ilk tedavisini müteakip Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Cenazeler ise, ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gebze Belediye Morgu’na kaldırıldı. Kaza haberini duyan AKP Kocaeli İl Başkanı Fikri Işık’ın, amcasının oğlunun ve eşinin ölüm haberleri üzerine oldukça üzgün olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 18:48:05
Güncelleme :23 Haziran 2005 Perşembe 15:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?