5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Ford Fabrikası'nda sünnet şöleni

FORD OTOSAN FABRİKASI'NDA SÜNNET ŞÖLENİ

Ford Otosan, çalışanlarının çocukları için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenlerinin 8'incisini Kocaeli Fabrikası Gönül Parkı'nda yaptı.

156 ailenin 185 çocuğunu sünnet ettiren Ford Otosan'ın organize ettiği şölene çok sayıda davetli katılırken, çocuklar da bir birinden renkli etkinliklerle keyifli saatler geçirdi. Ford Otosan Kocaeli Fabrikası Müdürü Haydar Yenigün, İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nursel Ölmez Ateş ve Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Yücel Yücel'in de hazır bulunduğu şölende çocuklar için sihirbaz ve kukla gösterilerinin yanı sıra animasyon oyunları sergilendi.

Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine seslenen Kocaeli Fabrikası Müdürü Haydar Yenigün, "Bizler büyük bir aileyiz. Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz sünnet şöleninde Ford Otosan ailesi olarak yine bir arada olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz" dedi.

Şölende çocuklar için sihirbaz ve kukla gösterilerinin yanı sıra animasyon oyunları sergilendi, sünnet olan çocuklar hediyelerle sevindirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 12:41:02
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 16:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?