3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Fuar açılışında kanlı kavga

Bu yıl 39.’su düzenlenen Kocaeli Kültür Sanat Eğlence Fuarı’nın açılışında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Güneş Sahnesi’nde fuarın ilk günü nedeniyle düzenlenen Atilla Taş konseri öncesinde iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada, Hasan Şener ve Koray Uğur (18) isimli gençler aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Koray Uğur, boğazına aldığı bıçak darbesiyle olduğu yere yığılırken, bıçağı kullandığı iddia edilen Hamza K. isimli genç, polis ekiplerince yakalandı.

Hasan Şener ise, göğsüne aldığı bıçak darbesine rağmen olduğu yere diz çökerek ağır yaralı arkadaşına yapılan müdahaleyi seyretti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, anons yapılarak ambulans çağrıldı. Yerde yatan yaralı Koray Uğur’a vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparken, gencin nabzı durdu. Ambulansın gecikmesi üzerine vatandaşlar yaralı gence suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Müdahale yapan vatandaşlar bir taraftan
ambulansın gelmesini beklerken, diğer taraftan genci hayata döndürmek için ellerinden gelen çabayı gösterdi.

Dakikalar geçtikten sonra olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 2 ambulans geldi. Yaralı genç, hemen ambulans bindirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Ambulans bir süre olay yerinde kalırken, yaralı genç Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tüm yaşananlara rağmen Atilla Taş konseri saatinde başladı. Sahneye komando kamuflajı ve postal ile çıkan Taş, İzmitli hayranlarını coşturdu. Fuarda ayrıca, havai fişek gösterileri de yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 00:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?