2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gazi'li öğrenciler kaza yaptı: 23 yaralı

Ankara Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gören 23 öğrenci, İzmit'te çıktıkları Kartepe Yolu'nda römorkuna bindikleri traktörün devrilmesi sonucu yaralandı. Öğrencilerden 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 23 öğrenci, Show TV'de bu gece yayınlanacak ‘Siyaset Meydanı’ adlı programa katılmak için sabah saatlerinde Ankara'dan yola çıktı. Yayının gecenin ilerleyen saatlerinde olması nedeniyle gündüz saatlerini Kocaeli'de değerlendiren 23 öğrenci Kartepe'ye çıktı. Kartepe'den dönüşte Maşukiye Beldesi'nde bir traktörün römorkuna binen öğrenciler gülüp eğlenirken, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir köylüye ait traktörün, yokuş aşağı inerken freni boşaldı. Kontrolden çıkan traktör bir süre sonra takla attı.

Aynı anda yoldan geçen diğer araç sürücülerinin durumu bildirmesi üzerine yaralanan öğrenciler, özel araç ve ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 8'i Kocaeli Devlet, diğerleri Seka Devlet ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan öğrencilerden 3'ünün durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 06:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?