30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Gebze emniyet müdürü ölümden döndü

Kocaeli'nin Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahin'in aracı, bir kamyona arkadan çarptıktan sonra yandı. Koruması ile şoförü ağır yaralanan Emniyet Müdürü Şahin, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


Edinilen bilgiye göre bir programa katılmak üzere Dilovası beldesine giden Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahin'i taşıyan, polis memuru Erdal Demirören idaresindeki 41 AU 041 sivil plakalı otomobil, saat 22.00 sıralarında Muallimköy mevkiinde aniden hatalı şekilde şerit değiştiren 41 L 045 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Emniyet Müdürü Şahin ile şoförü Demirören ve koruması Yaşar Doğan'ın içinde olduğu Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait otomobil, çarpmanın etkisiyle alev aldı. Kazada, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahin ile şoförü Erdal Demirören ve koruması Doğan yaralandı.

Yanan araçtan çıkmayı başaran Şahin ile 2 polis memuruna ilk müdahale, ambulanslarla kaldırıldıkları Fatih Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Sağlık durumu ciddi olan Emniyet Müdürü'nün şoförü Erdal Demirören, daha sonra Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahin'in koruması Yaşar Doğan'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Emniyet Müdürü Şahin ise, kazanın kamyonun aniden önlerine çıkması neticesinde meydana geldiğini söyledi. Bu arada, Gebze İlçe Emniyet Müdürü'nün otomobilinde çıkan ve kamyona da sıçrayan yangın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Trafik ekipleri kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 01:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice AKPINAR IP: 85.105.22.xxx Tarih : 9.07.2007 16:25:02
Kaza haberini okuyunca üzüldüm.Öncelikli olarak Emniyet müdürümüz sayın Ali ŞAHİN ve görevli olan Erdal DEMİRÖREN,Yaşar DOĞAN beylere geçmiş olsun diler allahtan acil şifalar dilerim.