30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Gebze'de 13. Sünnet Şöleni

Gebze Belediyesi'nin bu yıl 13.'sünü düzenlediği sünnet şöleninde 600 çocuk daha sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Şölen kapsamında düzenlenen geceye katılan Ebru Gündeş ile Keremcem, şarkılarıyla sünnet olacak çocuklara moral verdi.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni, Gebze Şehir Stadı'nda yapıldı. Saat 19.00'da başlayan gece de ilk olarak Gebze Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sundu. Mehter takımının ardından, son zamanların en beğenilen şarkıcısı Keremcem sahne aldı.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan ve çok iyi bir performans ortaya koyan genç şarkıcı, birbirinden güzel şarkılarıyla, stadı dolduranları coşturdu. Keremcem'in ardından ise sahneyi ünlü sanatçı Ebru Gündeş aldı. Sevilen sanatçı, söylediği parçalar ile şölene katılanlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Hayranları da Ebru Gündeş'in sevilen şarkılarına zaman zaman eşlik ederek, şarkı söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserin sonunda ise Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Ebru Gündeş ile Keremcem'e birer çiçek takdim etti. Sünnet şöleni, gecenin sonunda yapılan bir havai fişek gösterisiyle sona erdi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 09:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?