6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Gebze'de Başbakan alarmı

GEBZE'DE BAŞBAKAN ALARMI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gebze ziyareti için alınan güvenlik önlemlerini inceleyen Kocaeli Valisi ve Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın saat 12.00'de Gebze Stadyumu'nda halka hitap edecek. Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, alınan güvenlik önlemeleri ve hazırlıklarla ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Eksikliklerin giderilmesi talimatını veren ikili, daha sonra toplu açılış yapılacak Gebze Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den bilgiler alarak çalışmaları tek tek yerinde inceledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, mitinge yaklaşık 70 bin kişinin katılımını beklediklerini ifade ederek, her ilçeye otobüs sağlayacaklarını söyledi. Civelek, "Teşkilat olarak bununla alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mitingden sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu 141 açılışıyla Başbakanımızı burada ağırlayacağız. Çalışmalarla alakalı gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerekse Valilik çabalıyorlar. Her ilçeden miting alanına otobüsler sağlayacağız. Bununla alakalı çalışmalarımızı

tamamlandı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2011 Cumartesi 22:16:03
Güncelleme :21 Mayıs 2011 Cumartesi 22:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?