30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Gebze'de bıçaklı kavga:1 ölü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, araçlarını park etme yüzünden iki sürücü arasında çıkan bıçaklı kavga cinayetle sonuçlandı. Olayda sürücülerden biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Gebze'de su dağıtıcılığı yapan A.H.A. (19), 2 gün önce Özel Merkez Hastanesi'ne su getirdiği sırada, eşi Ayşe'yi doğum için hastaneye getiren Kenan Sarıgül ile araçlarını park etme meselesi yüzünden tartıştı. Taraflar tartışmadan sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.

 A.H.A., bugün babası M.A. ile birlikte Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi'nde bulunan bir markete, piknik alışverişi yapmak için gitti. İddiaya göre, 2 gün önce A.H.A. ile tartışan Kenan Sarıgül, marketin önünde bu kez baba M.A. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine olayı gören A.H.A. da dışarı çıkarak, 2 gün önce tartıştığı Kenan Sarıgül ile kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Kenan Sarıgül'e ait 34 SJV 03 plakalı aracın neredeyse bütün camları kırıldı. Kavganın büyümesi ve aracının taşlanması üzerine Kenan Sarıgül, elinde bulunan bir kesici aletle A.H.A.'yı kolundan yaraladı. Yaralanan A.H.A. da Kenan Sarıgül'ü tek bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı.

Ağır şekilde yaralanan Kenan Sarıgül, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Özel Merkez Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay sonrası 34 YH 1236 plakalı araçlarına binerek kaçan baba ile katil zanlısı oğlu ise, kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Eşinin 2 gün önce doğum yaptığı öğrenilen Kenan Sarıgül'ün cesedi, ilk incelemenin ardından Gebze Belediyesi Morgu'na kaldırıldı. Şahsın, eşinin doğum yaptığı ve babalık sevincini yaşadığı hastaneye Babalar Günü'nde
cesedinin getirilmesi, olayı duyan yakınlarını perişan etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 23:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?