30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Gebze'de cinayet

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Çayırova beldesinde bugün bir çöp konteynırının yanında, başı kesildikten sonra bir bavul içerisine konulmuş erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, korkunç olay, Çayırova Beldesi Özgürlük Mahallesi 2675 Sokak'ta meydana geldi. Sabah erken saatlerde ineklerini otlatmak için götüren bir vatandaş, mahallede bulunan bir çöp konteynırının yanında, kırmızı renkli bir bavul gördü. Yakından baktığında, bavulun içinde ceset olduğunu fark eden vatandaş, hemen durumdan polisi haberdar etti. Olay yerine gelen polisler, çöp konteynırı yanındaki bavulu açtıklarında erkek cesediyle karşılaştı. Elleri ve ayakları iple bağlı bulunan cesedin, başının ise kesildiği ve bir poşet içinde gövdenin yanına konulduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 25-30 yaşlarındaki adamın üzerinde kimliğini belirtir herhangi bir belgeye rastlanmadı.

Cesedin konulduğu bavulda da, kapak kısmının ortasında, 25 santimetre boyunda ve 15 santimetre genişliğinde kare şeklinde bir delik olduğu görüldü. Yapılan ilk incelemede, vücudunda çok sayıda kesik iziyle, sol elinin üzerinde dikilmiş bir kesik izi bulunan adamın, öldürüldükten yaklaşık 3 saat sonra çöp konteynırının yakınına bırakıldığı tahmin ediliyor. Ceset ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gebze Belediye Morgu'na kaldırıldı. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.
iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 16:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?