2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'de sünnet şöleni

Gebze'ye Bağlı Şekerpınar Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni'ne katılan şarkıcı Gökhan Özen ve Hatice, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. 

Şekerpınar Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni, vatandaşların katılımıyla Hasan Tahsin İlköğretim okulu bahçesinde gerçekleştirildi. 50 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı şölende Gökhan Özen ve Hatice sahne aldı. 

Sunuculuğunu, Avrupa Yakası'nın Patron karaketini canlandıran Yıldırım Öcek'in yaptığı gecede, ilk olarak Sinem sahne aldı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Sinem'in ardından Şekerpınar'ın hip hop grubu, gençleri coşturdu. Karadeniz müziğinin genç seslerinden Bizim Gönül'ün türküleriyle bol bol horon tepen vatandaşlar, daha sonra sahneye çıkan Hatice'nin söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı. Sahne performansıyla göz dolduran Hatice, eski ve yeni eserlerini seslendirdi. Gökhan Özen'in sahne almasıyla gecede coşku doruğa ulaştı. Bir saati aşkın süre sevenleriyle birlikte şarkılar söyleyen ünlü şarkıcı, iki mutluluğun bir arada yaşandığını belirtti. Gökhan Özen, sünnet olan çocukları kutlarken, geceye katılanların Zafer Bayramı'nı da kutladı. Gece, havai fişek gösterisiyle sona erdi. 

Geceye, AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 15:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?