30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Gebze'de töre dehşeti sanığı yakalandı

Gebze ilçesinde 47 yaşındaki annesi Aysen Cihangir ile 3 çocuk annesi 27 yaşındaki ablası Bahargül Öztürk'ü, sopa darbeleriyle öldürdüğü öne sürülen 19 yaşındaki E.C. polis tarafından gözaltına alındı.


2 ay önce Kars'taki evini terk ederek Gebze'nin Dilovası beldesine gelen annesi Aysen Cihangir ile ablası Bahargül Öztürk'ü eve geri götürmek için gelen 19 yaşındaki E.C. olumlu cevap alamayınca tartışmaya başladı. Annesi ve ablasını gece yarısı evde sopayla döverek öldürdüğü öne sürülen E.C. olaydan sonra firar etti. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda soruşturma başlatan Dilovası Polis Merkezi ekipleri zanlıyı yakaladılar. Olayla ilgili bir kişinin daha arandığı bildirildi.


2 ay önce Kars'tan Gebze'nin Dilovası beldesi Diliskelesi Mahallesi'ne gelen Aysen Cihangir, kızı Bahargül Öztürk ve kızının 3 çocuğu burada bir ev tutarak birlikte yaşamaya başlamıştı. Eşleri ile problem yaşadıkları için evlerini terkettikleri belirtilen anne- kızın oturduğu evden bu sabaha karşı bağırma sesleri duyan komşuları hemen polise haber vermişti.


İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, Bahargül Öztürk'ü yatağın üzerinde kafası kanlar içinde öldürülmüş halde bulurken, yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen Ayşen Cihangir de yolda hayatını kaybetti. Evin içinde inceleme yapan polis, anne- kızın sopayla dövülerek öldürüldüğünü belirledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 23:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?