2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'de trafik kazası: 6 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yolcu minibüsünün takla atması sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralılar devlet hastanesine kaldırılırken, geride kalanlar minibüsteki mallarını kurtarma derdine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Siirt'in Pervari ilçesi, Dolusalkım köyünden İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine gitmekte olan Cuma Öktelik idaresindeki 34 DL 8591 plakalı yolcu minibüsü, TEM otoyolu üzerinde seyir halinde iken sağ arka lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada, minibüste bulunan 20 yolcudan 6'sı yaralandı.

Yaralı Sabri, Hamit ve Bahri Bali, Mehmet Öğlü ile ağır yaralanan Nuriye Yeyrek ve Ayşe İçli devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Araçtan yara almadan çıkan diğer yolcular ise minibüsün üstüne yükledikleri mallarını kurtarma derdine düştü. Minibüsün üzerinde 2 tondan fazla yüklü meyve olduğu ve aracın lastiğinin bu yüzden patladığı iddia edildi. Minibüs sürücüsü Öktelik'e fazla yük taşımaktan ceza kesildiği öğrenildi. Kaza sonrası otobanın İstanbul istikameti bir süreliğine trafiğe kapandı.

Yola dökülen meyvelerin temizlenmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 23:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?