2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'de yangın paniği

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir evde bilinmeyen sebepten çıkan yangın paniğe neden oldu. Evde mahsur kalanlardan biri, sokaktan geçen bir vatandaş tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Hacı Halil Mahallesi Kızılay Caddesi'nde Ali Yıldırım'a ait dairede bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Ali Yıldırım ve eşi Halime Yıldırım (35), kendi imkanlarıyla binadan çıkarken, kayınvalidesi Fatma Altunbilek (50) ise sokaktan geçen bir vatandaş tarafından kurtarıldı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Yoğun dumandan etkilenen ev sakinleri, Darıca Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Fuat Güçlü ise Fatih Devlet Hastanesi'nde oksijen tedavisi gördü. Hastaneye sevk edilenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, evin oturma salonu kullanılamaz hale geldi. 

Otomobiliyle caddeden geçerken, yanındaki kızının çığlık attığını ifade eden Fuat Güçlü, "Kızımın, otomobilin açık camından dışarıya düştüğünü zannettim. Çevreme bakınca bir evin salonundan dumanlar yükseldiğini ve kızımın bu yüzden çığlık attığını anladım. Hemen binaya girip, daire kapısını kırarak Fatma Altunbilek'i kurtardım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?