2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'de yeni bir tecavüz

İtalyan performans sanatçısı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nın tecavüze uğrayarak öldürüldüğü Gebze'de, bir kadına tecavüz ettikleri öne sürülen 1'i polis memuru 2 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, olay dün saat 02.50 sıralarında Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ‘155 Polis İmdat' hattının aranması ile ortaya çıktı. Polisi arayan kişi, İstasyon Mahallesi'ndeki evine gelen iki kişinin kendilerini polis olarak tanıtıp içeri girdikten sonra arama yaptıklarını bildirdi. İhbar üzerine Emniyet Müdürlüğü'nde görevli nöbetçi ekipler, o gün ve saatte izinli arama görevi olmadığını belirleyince verilen adrese gitti.

Burada yapılan araştırmada, polise telefon açan Şahin Çınar, eve gelen ve kendilerini ‘polis' olarak tanıtan zanlıların bir miktar para aldıklarını, daha sonra Gebze Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ancak o sırada görevde olmayan polis memuru Bilal Köse'nin kendisini zorla evden çıkardığını söyledi. Şahin Çınar, eve gelen ve kendisini polis olarak tanıtan Kenan Karabaş'ın da kendisiyle birlikte yaşayan A.G.Ş.'ye tecavüz ettiğini söyledi. A.G.Ş. de kendisine tecavüz edildiğini belirterek şikayetçi oldu.

İddialar üzerine harekete geçen ekipler, polis memuru Bilal Köse ile kadına tecavüz ettiği iddia edilen Kenan Karabaş'ı gözaltına alındı. Soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 20:27:43
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 20:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?