2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'deki tecavüz iddiası

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir süre önce tecavüz olayına karıştığı iddia edilen polis memuru ve bir iş adamı, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.


Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'nde birlikte yaşadığı A.G.Ş.'nin (30), eve arama bahanesiyle giren polis memuru B.K. ve işadamı K.K. tarafından tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvuran Ş.Ç., şikayetçi olmuştu. Mahkemede zorla ırza geçme olayının olmadığını ve 5 yıldır hayat kadını olarak çalıştığını söyleyen A.G.Ş., K.K.'dan şikayetçi olmadı. B.K.'nın, K.K.'yı olay yerine getirdiğini ileri süren kadın, polis memurunun birlikte yaşadığı Ş.Ç.'nin silahını bulduğunu ve bundan korktuğu için birlikte olduğunu söyledi. Ş.Ç. de K.K'dan şikayetçi olmayarak, B.K'nın K.K. adlı iş adamını teşvik ettiğini söylediği öğrenildi.


Konuyla ilgili bilgi veren avukat Özgür Alparslan, aynı kadının 2007 yılında benzer bir olaydan yine mahkemelik olduğunu söyleyerek, "Şikayet olmadığı için mahkeme düştü. Zaten B.K. ve K.K.'nın eve gidişleri telefon görüşmeleri sabitlendi. Zaten iş adamından şikayetçi olmadılar. Polis memuru ile ilgili iddialar da ciddi bulunmadı. K.K. gözaltına alındığında üzerinde yüklü miktarda para ve değerli evrak çıkması da gasp iddialarını yalanlayan delil oldu" diye konuştu.


63 gündür tutuklu olan ve 25 yılla yargılanan polis memuru B.K. ve işadamı K.K. Gebze Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

..
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 03:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?