5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Gebzespor'dan imza şov

GEBZESPOR 13 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI

TFF 2. Lig'de mücadele eden Gebzespor, 13 futbolcuya imza attırdı. Takımı Bahri Kaya'ya teslim eden Gebzespor yönetimi renklerine bağladığı futbolcuları basına tanıttı.

Feyzi İlhanlı'nın başkanlığını yürüttüğü ikinci lig takımlarından Gebzespor, çoğu Bank Asya 1. liginde mücadele eden 13 futbolcuyu renklerine bağladı. Ekonomik açıdan zor günler geçiren Gebzespor, elektriği kesik olan tesislerde renklerine bağladığı futbolcuları basına tanıttı. Kısa süre önce kulüp yönetimini devralan Feyzi İlhanlı, teknik patronluğa Bahri Kaya'yı getirdiklerini açıkladı. İlhanlı, en kısa sürede mali kongre yapacaklarını belirterek, Gebzespor'u ekonomik sıkıntılardan kurtaracaklarını

söyledi.

Gebzespor Kulüp Başkan Vekili Felat Hevedanlı, transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta gibi kısa bir süre kala görevi devraldıklarını hatırlatarak, "Kısa zamanda bu transferleri gerçekleştirdik. Transfer sezonu kapanana kadar iki flaş transfer olabilir" diye konuştu.

Gebzespor teknik direktörlüğüne getirilen Bahri Kaya ise, başarılı transferler yaptıklarını söyledi. Kaya, "Gebzespor için en güzelini yapmak için yola çıktık" dedi.

Gebzesporun anlaşmaya vardığı isimler geldikleri kulüpler şöyle:

Mehmet Düz (Mersin), Emre İncemollaoğlu (Beşiktaş), Gökhan Çalışır (Beşiktaş), Selim Akbulut (Sarıyer), Cemre Atmaca (Adanaspor), Taner Yapağıcı (Tarsus İdman), Güngör Tuğcu (Mersin), Ümit Aydemir (Adanaspor), Oğuzhan Yalçın (Erciyes) , Kamil Şener (Erciyes), Murat Deniz (Fethiye), Nail Tilmaç (Beşiktaş) ve Ahmet Ölçen (Orhan Gazi).

GEBZESPOR 13 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI
GEBZESPOR 13 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:44:05
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 20:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?