2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gebze'ye İtalya'dan kardeş

Gebze Ticaret Odası (GTO), İtalya'nın Brindizi Ticaret Odası ile kardeş oda oldu. 

Gebze Ticaret Odası salonunda yapılan törende, Gebze ve GTO'nun kısa bir tanıtımının ardından protokol imzalandı. GTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran tarafından kısa bir brifing verildi. 

Ardından Brindizi Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Alfredo Malcarne yaptığı konuşmada, Gebze ile güçlü bir işbirliği kuracaklarına inandıklarını ifade ederek, "Sadece İtalya ile Türkiye'yi birbirine bağlayan tarihi bağlar değil, Gebze ile Brindizi arasında da çok güçlü tarihi bağlar vardır. Bunların en önemlisi, biz bir Türk Azizi tarafından korunmaktayız. Ben ve heyetimiz sadece Brindizi'yi değil Toronto ve Lecce'nin de içinde bulunduğu Salento yarımadasını temsil ediyoruz. Yakın gelecekte Akdeniz'in bütün ticari akımların merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Bizim yarımadamız da bu noktada önemli bir konumda bulunacaktır" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Brindizi Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Alfredo Malcarne ve Genel Sekreter Eupremio Carrozzo ile Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran ve Genel sekreter Seyfettin Biçici tarafından kardeş oda olarak iş birliği protokolü imzalandı.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 18:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?