8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Gelin-kaynanaya kanlı infaz!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, aynı evde yaşayan gelin ve kaynana boğazı ve bilekleri kesilerek öldürüldü.

Olay, İbni Sina Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerindeki 3 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Oğul Fatih Kurt, bugün sabah saatlerinde Gebze'deki bir fabrikaya iş başvurusu yapmaya, baba Rasim Kurt ise tedavi için diş hastanesine gitti. Bu sırada gelin-kaynana evde yalnız kaldı.

İddiaya göre, kimliği belirsiz üç kişi kapıyı çaldı. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen gelin Hatice Kurt kapıyı açtı. Saldırıya uğrayan gelin yatak odasında, kaynana ise evin salonunda bilekleri ve boğazları kesilerek öldürüldü.

Evine gelen Fatih Kurt, kapısı açık olan eve girdiğinde, eşi Hatice Kurt'u yatak odasında, annesi Güler Kurt'u da salonda bıçaklanmış olarak buldu. Kurt'un durumu bildirmesinin üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gelin ile kayınvalidenin boğaz ve bileklerinin kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

Olayı haber alarak eve gelen baba Rasim Kurt fenalaştı. Vatandaşlar Kurt’u teselli etmeye çalıştı. Rasim Kurt ile oğlu Fatih Kurt birbirine sarılarak ağladı. Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından cesetler, morga kaldırıldı.

...
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2012 Perşembe 15:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?