2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Genç kız sevgilisini öldürdü

İzmit'te, evinde öldürülmüş bulunan inşaat mühendisinin katil zanlıları Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yahyakaptan Mahallesi'ndeki evinde 4 gün önce öldürülmüş bulunan inşaat mühendisi Sefa Tura'nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan, Tura'nın birlikte yaşadığı iddia edilen S.C. ile ağabeyi H.C. ve bu kişileri Kuşadası'ndaki evinde barındıran akrabaları H.Ç'nin, emniyetteki sorguları tamamlandı.

Tura'nın 1 yıldır birlikte yaşadığı iddia edilen S.C'yi evlenmeyi kabul etmeyip ailesine gönderdiği ve bu yüzden de kadının ağabeyi H.C. ile evde kavga ettikleri iddia edildi.

Cinayeti bu sırada işledikleri öne sürülen S.C ve ağabeyinin, Tura'nın otomobiliyle kaçtıkları, aracı Ankara'da bırakıp Kuşadası'ndaki akrabaları H.Ç'nin yanına giderek, saklandıkları öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan ailesinin bir süredir haber alamadığı inşaat mühendisi Sefa Tura, Kocaeli'ndeki evinde 13 Ağustosta öldürülmüş bulunmuştu.

Tura'nın, boğazının kesilmesi, akciğer, kalp ve karaciğer yaralanması sonucu iç ve dış kanamaya bağlı olarak öldüğü belirlenmişti.

AA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 15:49:49
Güncelleme :17 Ağustos 2008 Pazar 15:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?