2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

GENÇSİAD'dan ayın polislerine ödül

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ayın polislerine ödül verildi. 

Performans değerlendirme projesi çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde, Aralık ayında görevleri sırasında üstün başarı gösteren 10 polis memuruna ödülleri, Gebze GENÇSİAD tarafından verildi. Törene İlçe Emniyet müdürü Ali Şahinli, Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, GENCSİAD Başkanı Muzaffer Koşan, GENCSİAD yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Törende, Organize Suçlar, Trafik, Olay Yeri İnceleme, Polis Merkezi gibi birimlerde görev yapan 10 polis memuru ödülünü aldı. Ayın en başarılı polisinin seçildiği ödül töreninde Olay Yeri İnceleme Büro Amiri Mustafa Göçer, 900 puanla birinci olurken, Olay Yeri İnceleme Memuru Oktay Güzel ikinci ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ersan Mazlum üçüncü oldu. 

Emniyet olarak her ay performans değerlendirmesine girdiklerini belirten Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal törende yaptığı konuşmada, "Polisleri teşvik etmek ve aralarında rekabet sağlamak amacıyla gerçekleştirilen performans ödül törenleri artık her ay yapılan bir alışkanlık haline geldi. İyi iş yapanı teşvik etmek gerekir. Gebze'de huzur yoksa Kocaeli'de huzur yoktur. Burada asayişi sağlayamazsak, Kocaeli'de asayişi sağlayamayız. Biz buna inandık ve Gebze halkına bunu gösterdik." diye konuştu. 

Başarılı çalışmaları her ay değerlendireceklerini belirten Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli, "Personelin görevi sırasındaki başarılı çalışmalarını değerlendirmeye alıyoruz. Bu değerlendirmelerde en fazla puanı elde eden ilk 10 memurumuzu ödüllendiriyoruz. Bu çalışma personelimizi görevine daha iyi motive etmesini sağlıyor." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 17:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?