2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

GESMEK kursiyerleri sertifikalarını aldı

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kurslarında (GESMEK) eğitim gören 610 kursiyer sertifikalarını aldı. 

Gebze Belediyesi'nin düzenlediği GESMEK dönem sonu sertifika töreni ve kursiyerler gecesi Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. GESMEK'te 4 ay süren bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Arapça, diksiyon, grafik tasarım ve web tasarım kurslarını tamamlayan 610 kursiyer sertifikalarını aldı. Gecede kursiyerler edindikleri bilgi ve becerileri sergilediler. Daha sonra, kuaförlük, tiyatro, bağlama, gitar, Uzak Doğu sporları, step, aerobik kursu öğrencilerinin gösterileri ve biçki dikiş kursu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu defile büyük ilgi gördü. Program, sertifika töreninin ardından, Anadolu Rock Grubu'nun konseriyle sona erdi. 

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz, "Fiziki hizmetler belediyelerin asli görevidir. Ancak Gebze Belediyesi olarak bu fiziki hizmetlerin yanında sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veriyoruz. Toplumun ve ailenin büyük buhranlara sürüklendiği zamanımızda, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onlara zamanlarını en güzel ve faydalı bir şekilde değerlendirme imkanı sunmak ve kendilerine, ailelerine ve topluma faydalı insanlar olarak yetişmelerine yardımcı olmak için çaba harcıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 14:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?