5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Gölcük Kaymakamı'ndan GESOTİM'e başarı belgesi

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde faaliyet gösteren Gölcük Esnaf Odaları Arama Kurtarma Timi üyelerine (GESOTİM), Kaymakamlık tarafından başarı belgesi verildi.

Gölcük Kavaklı sahil yolu üzerindeki kriz merkezinde düzenlenen ödül töreninde, Kaymakam Kemal Karadağ, gönüllü arama kurtarma personeline başarı belgelerini verdi.

Deprem sonrası esnaf odalarının öncülüğünde faaliyet göstermeye başlayan GESOTİM ekibinin başarılı çalışmaları ile takdir topladığını belirten Gölcük Kaymakamı Kemal Karadağ, "Marmara Depremi sonrası tamamen gönüllülerden oluşan ve hiçbir maddi gelir elde etmeden canla başla mücadele eden GESOTİM personeli, yurdumuzun çeşitli bölgelerindeki olaylara giderek bizleri başarıyla temsil etmiştir. Kocaeli halkının gururu olan ekibe başarı belgelerini gecikmeli de olsa verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ekipte yaklaşık 100 gönüllünün görev yaptığını belirten tim komutanı Necmi Kocaman ise "Depremin ardından kurulan ekibimiz, her geçen gün yeni başarılara imza atmaktadır. Çevre illerde görev yapan arama-kurtarma ekipleriyle birlikte uyum içerisinde çalışarak kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Marmara Depremi’nden sonra yurdumuzun çeşitli bölgelerinde oluşan doğal afetlere kısa sürede müdahale ederek vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Gerek tatbikatlar, gerekse eğitim seminerleriyle gönüllü arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Olası bir afette GESOTİM olarak görev yapmaya hazırız" diye konuştu.

KOCAELİ-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2003 Cuma 00:00:19
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 18:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
UĞUR KOCAMAN IP: 81.214.238.xxx Tarih : 7.04.2005 12:16:55
bu arkadaşlarımız desteklenmeli heryerde bu gibi kuruluşlar olup desteklenmeli