5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Gölcük'te alevli dehşet

KOCAELİ'DE 8 KATLI BİNADA YANGIN PANİĞİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Binada mahsur kalan 3'ü çocuk toplam 10 kişi, itfaiyenin merdivenli aracıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gölcük Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı üzerindeki 8 katlı Aldırmaz Apartmanı'nın en alt katında bulunan kömürlükte henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm binayı kaplarken, bina sakinleri balkonlara çıkarak kurtarılmayı bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, binada mahsur kalan biri bebek 3 çocuk ile birlikte toplam 10 kişiyi merdivenli araçla kurtardı. Yangın söndürülürken, yaşanları

cep telefonuna kaydeden İkram Çalışkan, "Çığlıkları duyduk ve bir anda kendimizi dışarı attık. Bütün binayı dumanlar sardı. Yardım için içeri giremedik. İtfaiye kısa sürede olay yerine gelerek olası bir faciayı önledi" dedi.

Yangından kurtarılan 10 kişi kontrol amaçlı Gölcük Devlet Hastanesi'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KOCAELİ'DE 8 KATLI BİNADA YANGIN PANİĞİ
KOCAELİ'DE 8 KATLI BİNADA YANGIN PANİĞİ
KOCAELİ'DE 8 KATLI BİNADA YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 18:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?