5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Gölkaypark büyük ilgi görüyor

GÖLKAYPARK ÇEVRE İLLERDEN DE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İzmit Belediyesi'nin Kocaeli'ne kazandırdığı Gölkaypark çevre illerden de büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Su Kayağı Şampiyonası ile Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Gölkaypark'a İzmit'e yakın illerden özellikle hafta sonları büyük talep oluyor.

Kablolu sistemle su kayağı yapılan tesiste tekne ile kayabilmek de mümkün. Bu spora ilgi duyan ve tecrübe etmek isteyenlere tesislerde kiralama yöntemiyle su kayağı yapabilme imkanı sağlanıyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre özellikle Sakarya, İstanbul, Düzce,Yalova,İstanbul, Bolu gibi illerden Gölkay Park'a geliyor.

Uzmanlar nezdinde kayak eğitimi de verilen tesislerde kayak yapmak isteyenler için ücret tarifesi de belirlendi. Buna göre, kneeboard yapmak isteyenler 2 saatliğine 5 TL ödeyecekler. Çiftli kayak takımıyla kayacaklar için 2 saati 10 TL, wakeboard yapmak isteyenler de 2 saat için 20 TL ödeyecek. Wakeboardda 5 kişiden fazla gelen gruplara yüzde 50 indirim yapıldığı belirtildi. Tesis 08.30-22.00 saatleri boyunca haftanın 7 günü ziyaret edilebiliyor, ancak hava erken karardığı için su kayağı yapanlara saat 18.30'a kadar hizmet verilebiliyor.

GÖLKAYPARK ÇEVRE İLLERDEN DE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 17:47:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 18:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?