2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Gönül dostlarına teşekkür

Kocaeli Kartepe'de Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de konuk olduğu gecede Green Park ailesi tarafından öncü firmalar ve gönül dostlarına teşekkür plaketi verildi.


The Green Park Otel'de gerçekleştirilen dostluk gecesine Bakan Çelik, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, The Green Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, vali yardımcıları, daire müdürleri, işadamları ve davetliler katıldı.


Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, iş adamı Adil Üstündağ'ı gösterdiği üstün gayret ve girişimlerinden dolayı kutlayarak, "Türkiye'de böyle çalışkan adamlar var. Bize düşen görev devlet olarak böyle insanları teşvik etmektir. Biz üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız" dedi.


Adil Üstündağ ise, Kocaeli'nin bundan böyle bir sanayi şehri olarak değil Turizm ve Sanayi Kenti olarak anılmaya başlandığını söyledi. Üstündağ, "Kartepe'de 30 yıldır bitirilemeyen tesisleri 6.5 ayda hizmete açtık. Bundan böyle Kocaeli bir sanayi şehri olarak değil, turizm ve sanayi kenti olarak anılmaya başladı. Bu güzel eserin meydana gelmesinde katkı gösteren devlet büyüklerine şükranlarımı sunuyorum. Ben burada yatırımlara devam ediyorum. Geçtiğimiz yıl Kartepeye 5 futbol sahası yaptık. Artık ülkemizin büyük futbol takımları sezon öncesi hazırlık kamplarını Kartepe'de yapıyor. Burasını kış turizminin,futbolun, kongre ve toplantı keyfinin nabzı attığı bir yer haline getireceğiz. The Green Park ailesinin 2010 yılındaki hedefi onuncu otelimizi hizmete açmaktır. Bugün 50 olan ücretsiz öğrenci bursu sayısını 500, çalışan sayımızı ise 5 bin rakamına ulaştırmak hedefimizdir" diye konuştu.


Konuşmaların ardından The Green Park ailesi tarafından hazırlanan plaketler Bakan Çelik, Vali Sözer ve idareciler tarafından turizm, seyahat firmaları ile gönül dostlarına verildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 16:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?