2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

GTO Başkanı'ndan birlik mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova protokol mensuplarının katıldığı tanışma yemeğinde birlik mesajı verdi. 

GTO tarafından tanışma amacıyla düzenlenen yemek, çok sayıda iş adamı ve protokol mensubunu bir araya getirdi. Tanışma yemeğine Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç ve Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar'ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şerafettin Saka ve Gebze Emniyet Müdürü Ahmet Can iştirak etti. GTO'nun ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte GTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, protokol mensupları ile yakından ilgilendi. 

Tanışma yemeğinin ardından konuşma yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran, yeni ilçelerin kurulmasıyla artık sadece Gebze'nin değil, Gebze dahil 3 ilçenin daha odası olduklarını ifade ederek, "Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da tüm bölgeye hizmet vereceğiz" dedi. 

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise dört ilçenin temsilcilerini bir araya getirmesinden dolayı GTO'ya teşekkür etti. Salih Karabulut birlik ve beraberliğin açamadığı kapı olmadığını, ortak hareket etmek arzusunda olduklarını ifade etti. Eğitim konusuna da değinen Karabulut, GTO tarafından bölge ilçelerine yapılan toplam bin 400 adet kırtasiye yardımının son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 20:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?