2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Hadi Çaman taburcu oldu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 120 gündür tedavi altında tutulan ünlü tiyatrocu Hadi Çaman taburcu edildi.

Tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi'nde durumu ağırlaşınca Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan, ALS hastalığına bağlı solunum yetmezliği rahatsızlığı bulunan Hadi Çaman'ın tedavisi tamamlandı. 120 gündür yoğun bakım bölümünde tedavisi sürdürülen Çaman, bugün profesörler tarafından son kontrollerden geçirildikten sonra taburcu edildi. Yakınları tarafından hastaneden alınan Çaman İstanbul'a götürüldü.

Hadi Çaman'ın sağlık durumuyla ilgili soruları cevaplayan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu Ünlü, oyuncunun tedavisinin tamamlandığını söyledi.

Mutlu, "Hastanemizde yoğun bakım servisinde 120 gündür tedavisi devam eden ünlü oyuncu Çaman'a gerekli her türlü sağlık hizmeti verildi. Sağlık durumu itibariyle geldiğinden çok daha iyiydi. Sürekli solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdürebilir. Yoğun bakım hastası olan bu tür hastalar evlerinde de tedavilerini
sürdürebilirler. Yakınları özel bir hastaneye götüreceklerini söyleyerek, hastanemizden ayrıldılar" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 18:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?