2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

'Halkımız bayramı buruk yaşıyor'

CHP İl Başkanı Sefa Sirmen, Ramazan bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramın ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesi dileğiyle, ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlar ile Kocaelililerin bayramını kutladı.

Hem mutluluğun hem de burukluğun bir arada olduğunu ifade eden Sirmen şunları söyledi: "Bir ramazan ayını geride bıraktık ve bayram yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak, halkımızın bir burukluk içinde olduğunu görüyoruz. İsterdik ki halkımız bayramı her bakımdan çoşku içinde kutlasın. Çünkü, ülkemizde işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk ve adil olmayan uygulamalar almış başını gidiyor. Aç, işsiz, çocuğuna okula giderken harçlık veremeyen, çocuğunu okutamayan, sürekli zamlarla karşı karşıya kalan, geleceğinden emin olamayan, emekli maaşını yetiremeyen ve bayramda evine şeker bile alamayan insanların her geçen gün arttığı bir ortamda, insanların mutlu olmasını, ağız tadında bayramı kutlamasını beklemek inandırıcı değildir" dedi.

Sirmen, kendilerinin genel ve yerelde iktidara geldiğinde, başta yoksulluk ve işsizlik olmak üzere insanların sorunlarını çözeceklerini, dolayısıyla önümüzdeki bayramların da mutluluk içinde kutlanacağını söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 12:34:08
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 12:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?