2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Hayvanseverden basın açıklaması

Hayvan Hakları Koruma Aktif Güç Birliği Platformu (HAYTAP) Antalya'da hayvanların toplu şekilde öldürülmesini protesto etti. 

Kocaeli'de, Sabri Yalın Parkı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına HAYTAP Doğu Marmara Grup Kordinatörü Tülay Erdurmaz, HAYTAP üyeleri ve hayvansever vatandaşlar katıldı. Erdurmaz, "Yüz yıllardır duyarlılık, hoşgörü ve merhamet duygularının damgasını vurduğu ülkemiz, ne yazık ki uzun zamandır çevre, doğa ve hayvan hakları alanında utanç verici olaylara ev sahipliği yapmaktadır. Güzel ülkemizin pek çok il ve ilçesinde hayvan hakları açıkça ihlal ediliyor. Son olarak turizm sezonu öncesi Antalya'da sokaklarda yaşayan binlerce köpeğin toplanıp Antalya Varsak beldesine bağlı ormanlık alanda vahşice katledilerek gömüldüğü toplu bir hayvan mezarı bulunması bardağı taşıran son damla olmuştur" dedi. 

Tülay Erdurmaz'ın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 16:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ezgi gönen IP: 78.179.101.xxx Tarih : 21.07.2008 15:58:31

derneginizi saygıyla anıyorum benimde 1 köpegim var herekede 1 kedi sakattı heryeri aradık konustuk kimse almaya gelmedi kedi bodruma gibi bir yere ölmüş ve kokuyo size ulaşmaya calıştık ulaşamadık lütfen 311 56 55 acık tutun size ulaşmaya calışıcaz .....