2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Hedef 4 maçta 12 puan

Kocaelispor Teknik Direktörü Yılmaz Vural 4 maçta 12 puan alıp ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi. 

KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Vural, "Geçen hafta kazanabilmiş olsaydık 8 puanımızla düşme potasının üstüne çıkmak adına güzel şeyler olacaktı. Antalyaspor maçı çok önemliydi fakat rakipte 3 haftadan beri başarılı sonuçlar alıyor. Bu rakip karşısında puan almak kolay değil. Ama artık takımın yükselen grafiği ve oyuncu sakatlıklarının problem olmaktan çıkması bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Denizlispor maçından sonra takım artık 90 dakika koşuyor. Daha önce söylediğim gibi diğer takımların formlarında bir düşüş olurken bizde çıkış olacak çünkü biz anca bu grafiği yakaladık" dedi. 

Konyaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını kaydeden Vural, "Gönül istiyor ki kalan 4 maçımızda 12 puan alıp ligin ilk yarısı güzel bir yerlerde bitirelim. Buda mümkün. Futbolcularımızın eksikliklerinin giderilmediğinden dolayı geçmişteki sıkıntılar oluyordu. Artık sahada mücadele eden bir takımız. Oyuncularım 90 dakikanın sonrasında bile mücadele edebilirler" diye konuştu. 

Konyaspor maçında seyirciye büyük görev düştüğünü söyleyen Vural, " Seyircimiz bu çok önemli maçta stadı doldurup takımlarına destek versinler.Kocaelispor taraftarını tribünde görmek futbolun güzel tarafı. Denizlispor karşısında maça neredeyse 2-0 yenik başladık. Ama seyircimizin maç sonuna kadar verdiği destek ile karşılaşmayı kazandık. Bu maçtada böyle olmasını istiyoruz" diye kaydetti. 

Antalyaspor maçında cezanın bittiğinin hatırlatılması üzerine Vural, "Ben kimseye hakaret etmedim kimseye bir şey söyledim. Ama maalesef böyle bir cezayı bize verdiler. Bu hafta takımın yanında olacağım. Benim sahada olmamın faydası olacaktır. Ama benim yokluğumda görevimi yapan yardımcı antrenörlere de teşekkür ediyorum" cevabını verdi.

"ANTREMANDAN NOTLAR" 

Hafta sonu kendi sahasında Konyaspor'u ağırlayacak Yeşil-siyahlı takımda çalışmalar sürüyor. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde çalışmalarına bugünde devam eden Kocaelispor'da oyuncuların istekli olduklarını gözlendi. 5'e 2 pas-press çalışmasının ardından oyuncular dar alanda pas alıp verme çalışması yaptılar. Antrenmana sakatlığı bulunan Serdar Topraktepe saha kenarında durarak katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?