2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Hedef en az bir puan

Kocaelispor Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, Galatasaray karşısında en az bir puan almak istediklerini belirterek, "Fenerbahçe'de oynayan çok oyuncu kadromuzda olduğu için oyuncularımız karşılaşmanın bilincinde" dedi. 

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçının atmosferinin değişik olacağını belirten Durmuşoğlu, "Galatasaray atmosferi daha bir başka olur. Futbolcularımız içinde atmosfer farklı olur. Yabancı oyuncularımız bu atmosferi bilmese de, bir çok oyuncumuz bu maçın önemini biliyor. Fenerbahçe'de oynayan çok oyuncu kadromuzda olduğu için oyuncularımız karşılaşmanın bilincinde" diye konuştu. 

Kocaelispor-Galatasaray karşılaşmasının iftar saatine denk gelmesi sebebiyle kumanya dağıtacaklarını söyleyen Durmuşoğlu, "Maçın 19.00'de oynanacak ve aynı zamanda iftar saatine denk gelmesi sebebiyle, taraftarlarımıza yaklaşık 7-8 Bin iftariyelik dağıtacağız. Taraftarlarımız oruçlarını stadımızda açabilecekler. Galatasaray karşılaşması biletlerini bugün İzmit Cumhuriyet parkında faaliyette olacak olan Kocaelispor TIR'ının yanında satışa sunacağız. Bilet satışları Pazar günü saat 14.00-15.00'e kadar devam edecek. Galatasaray taraftarları için maç biletleri sadece Pazar günü satılacak. Rakip takım taraftarlarına ise 750 kişilik yer ayrıldı" şeklinde konuştu. 

Kayserispor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Sami Durmuşoğlu, "Kayserispor karşısında kötü futbol oynamadık, maçı kazanabilirdik, berabere de bitebilirdi, Kayserispor'da kazanabilirdi. Ortada bir maçtı fakat bir hata sonucu yediğimiz gol ile maçtan yenik ayrıldık. Takımımız yeni bir takım bu nedenle zamana ihtiyacı var, bizim bir endişemiz yok, bir kaç hafta içinde takımımız çıkışa geçerek, layık olduğu yere ulaşacaktır. Basında yer alan teknik direktör Engin İpekoğlu ile ilgili yazılan yazılarda gerçeği yansıtmıyor. Hocamızın arkasındayız, kendisine ve futbolcularımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 20:02:38
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 10:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?