3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Hem ağlattı, hem güldürdü

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın ölümünün 1. yıl dönümü nedeniyle Kocaeli KentSA Kompleksi’nde gerçekleştirilen anma töreninde, Sakıp Sabancı’nın yaşamıyla ilgili sinevizyon izleyenleri kimi zaman ağlattı, kimi zaman güldürdü.

Sakıp Sabancı’nın ölüm yıl dönümü nedeniyle Kocaeli KentSA Tesisleri’nde yapılan anma törenine kızları Dilek ve Sevil Sabancı, yeğeni ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding CEO’su Celal Metin, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Erdem, Japon yöneticiler, BriSA, KordSA, SakoSA, BekSA, EnerjiSA ve BimSA şirketleri yöneticileri ve çalışanlar katıldı.

KentSA’daki Şükran Anıtı önünde yapılan törende saygı duruşunun ardından KentSA çalışanlarından Yasemin Ölçer, Safer Salih Toker ve Kenan Çizer, Sakıp Sabancı’yı anlattı. Konuşma sonrasında Sabancı’nın yaşamının anlatıldığı sinevizyon gösterisi Sabancı ailesini duygulandırdı. Dilek Sabancı ve Güler Sabancı, görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı. Törende bulunanlar sinevizyonda izletilen Sabancı’nın yaşamıyla ilgili görüntülerde kimi zaman ağladı, kimi zaman ise Sabancı’nın verdiği komik cevaplara güldüler.

Tören sonrasında Güler Sabancı, işçilerle tek tek tokalaştı. İşçilerin, "Sabancı’yı çok severdik. O gerçekten adamdı" sözleri üzerine Güler Sabancı, "O bir insandı" şeklinde cevap vererek çalışanlarla fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 15:13:07
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 14:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?