2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Her okula bir spor salonu hedefleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu'nun öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı. 

Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Karaman ile müdür yardımcısı İsmail Arslan, öğretmen Melike Kaya ve her sınıfı temsilen birer öğrenci, Başkan Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Müdür Karaman, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlaması sebebiyle Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret ettiklerini belirtti. 

Müdür Karaman ile idareciler ve öğrenciler, verdikleri destekten ötürü Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu ise Kocaeli'deki okullara ve öğrencilere büyük önem verdiklerini dile getirerek, ''Hedefimiz tüm okullarımızda öğrencilerimizin spor yapabilecekleri alanlar oluşturmak. Okullarımızda basketbol ve futbol sahalarının yanı sıra spor salonları inşa ediyoruz. Çocuklarımızın imkan verildiği zaman ne kadar başarılı oldukları ortada. Okullarımızı ve öğrencilerimizi çok seviyoruz'' dedi. 

Karaosmanoğlu, okul idarecilerini ilettiği kütüphane yapımı isteği için de gerekli yerlere talimat verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Karaosmanoğlu, öğretmen ve öğrencilere kalem hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 21:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?