6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Hırsızlık için ev kiraladılar

HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN EV KİRALADILAR

Kocaeli ve İstanbul'de pek çok hırsızlık olayının failli 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre polis Kocaeli'de pek çok hırsızlık olayına karışan zanlıların güvenlik kamerasındaki görüntülerinden tespit etti.

Şahısların İstanbul’da 2 aylık eşyalı ev kiralayarak, tespit ettikleri evleri bu süre zarfında soydukları belirlendi. Hırsızlar İzmit Şirintepe Mahallesi Şirintepe Bayırı’nda bulunan Hanife Ş.’ye ait evi 2 Şubat tarihinde soyarak 1 plazma televizyon, yine 2 Şubat tarihinde ve aynı sokakta bulunan Murat B.’ye ait eve girmeye çalışan ve bu esnada eve zarar veren, Yuvam Akarca Kalıcı Konutlarında bulunan Seçil Ö.’ye ait evden LCD televizyon ve mücevher, Gebze Yenikent Mahallesi Zambak Sitesinde bulunan Tamer G.’ye ait evden 1 kol saati ve ayakkabı, yine Yenikent Mahallesindeki Temel Y.’ye ait evden 1 adet LCD televizyon, 2 laptop, Yenikent Mahallesinde bulunan Can U.’ya ait evden 1 laptop ve mücevher, İstanbul Bağcılar Yıldıztepe Mahallesinde Yener U’ya ait bir kamyonu düz kontak yaparak çalmaya çalışan ve aracın ruhsat ve plakalarını çalan, İstanbul Kartal Cevizli Mahallesinde park halinde bulunan Şahin M.’ye ait bir kamyonun plakasını ve ruhsatını çaldığı iddia edilen Savaş D.(30) ile Heybet K.(21) İstanbul Bağcılarda hırsızlık amacıyla kiraladıkları evde polisler tarafından yakalandı.

Şahısların Diyarbakır'dan ekip halinde İstanbul'a geldiği ve burada 2 ay boyunca hırsızlık yaptıktan sonra tekrar memleketlerine dönerek yerlerine bir başka ekibi gönderdikleri tespit ettiler. Gözaltına alınan Savaş D.(30) ile Heybet K.(21) alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken polis firar eden Mustafa U. (28) peşine düştü.

HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN EV KİRALADILAR
HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN EV KİRALADILAR
HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN EV KİRALADILAR
HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN EV KİRALADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 16:56:01
Güncelleme :12 Şubat 2011 Cumartesi 18:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?