2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Huzurevine bayram ziyareti

Kocaeli' Valiliği'nce düzenlenen ve üst düzey yetkililerin katıldığı bayramlaşma programında Kocaeli Huzur Evi ziyaret edildi.


Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen bayram ziyareti programına, Vali Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve üst düzey protokol üyeleri katıldı. Bayram ziyareti programının ilk durağı ise İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kocaeli Huzur Evi oldu. Yaklaşık 100 civarında yaşlının barındığı huzur evini ziyaret eden Vali Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Emniyet Müdürü Namal ve Milletvekili Gönül, yaşlıların tek tek bayramlarını kutladılar. Huzur evinde yaşlılarla bir süre sohbet eden yöneticiler daha sonra başka ziyaretlerde bulunmak üzere huzur evinden ayrıldı.


Huzur evi kapısına gelen çocuklar ise Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nun elini öperek bayram harçlıklarını aldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 20:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan ferhat yozgat IP: 81.215.108.xxx Tarih : 2.10.2008 13:48:21

kocaeli valisi sayın gökhan sözeri çalışmalrından dolayı kutluyorum ve sürekli de takip edyoruz kocaeliler çok şanslı ilimiz yozgat ta çok müteşekkir kendisine gerçekten oldukça sevilen ve halende çok sevilen bir vali sayın gökhan sözer kendisine başarılar diliyorum