2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İhmal can aldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Çayırova beldesinde belediyenin taşeron firmaya verdiği altyapı çalışmasında gelişigüzel bırakılan hafriyat 16 yaşındaki bir gencin ölümüne sebep oldu. Bisikletiyle hafriyat yığınına çarparak takla atan gencin ölümü ailesini yasa boğdu. 

Edinilen bilgiye göre, Çayırova Özgürlük Mahallesi Pir Sultan Caddesi'nde bisikletiyle gitmekte olan Gökçe Ekmek Fırını işletmecisi Abdullah Gökçe'nin oğlu Fırat Gökçe (16), cadde üzerinde bırakılan toprak yığınından geçerken takla atarak düştü. Başının üzerine yere çakılan Gökçe, beyin kanaması geçirerek olay yerinde hayatını kaybetti. Gencin cenazesi Gebze Belediyesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Mahalle sakinleri, Pirsultan Caddesi'nde yapılan çalışmada caddeye bırakılan hafriyat döküntülerinin yolda oluşturduğu tümsek nedeniyle buna benzer kazaların daha önce de meydana geldiğini, yetkililere durumu bildirdiklerini ifade ettiler.
Yeni yasayla ilçe olmasına karar verilen Çayırova Belediyesi yetkilileri, çalışmadan kendilerinin haberlerinin olmadığını belirterek, ihalenin Gebze Belediyesi tarafından yapıldığını söylediler. Gebze Belediyesi yetkilileri ise, çalışmayı kendilerinin yapmadığını savundular.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin akın IP: 85.108.28.xxx Tarih : 1.04.2008 08:20:57

yaklaşık 90 gündür bu tümsek yoldaki çokme oldugundan dolayı var hemde iki taraflı ben buradan sesleniyorum o tümsekleri hangi akla hizmet olarak koydular ve çayırova belediyesi ile gebze belediyesinin biz yapmayız politikası bu genç kardeşimizin hayatına mal oldu şimdi de taşörön firmaya suç buluyorlar be kardeşim kontrol mekanizması senin elinde degilmi fen işleri ne işe yarar hala o tümsek duruyor ve her hangi bir çözüm üretilmiyor ve heryere büyükşehir çalışıyor diye yazarsınız doğru çalışıyorsunuz ama ceplerinize