2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

'İhmallerin üzerine kararlılıkla gittik'

Kocaeli'de alt yapı çalışması yapan tüm kurumları aynı çatı altında toplayan AYKOME, temmuz ayı üst kurul toplantısını gerçekleştirdi.


Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıya, alt yapı kurumlarının temsilcileri ile 44 belediyenin başkan ve başkan yardımcıları katıldı. Toplantıda konuşan Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin son 4 yılda ciddi bir alt yapı hamlesi yaptığını söyleyerek, "Yılların ihmaline büyük bir kararlıkla gittik. Göreve geldiğimizde İnönü Caddesi'nde yağmur suyu kanalı dahi yoktu. 4 yıl içinde kentimiz önemli bir alt yapı hizmeti gördü. Kocaeli'de bu büyüklükte bir yatırımın bir daha yapılması oldukça zor olacaktır. Aciliyet taşıyan altyapı yatırımları sadece AYKOME Şube Müdürlüğü'nden alınacak ruhsatla yapabilecek. Bunun dışında bizler tüm enerjimizi yaz boyunca kentimizin her yanını kapsayacak şekilde devam eden üstyapı yatırımlarını tamamlamaya harcamak istiyoruz" dedi.


Genel Sekreter Karaloğlu'nu dinleyen belediye başkanları da kendi sınırları içerisinde Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılan altyapı yatırımlarının tamamlanmış ya da tamamlanma aşamasına gelmiş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 17:24:58
Güncelleme :27 Temmuz 2008 Pazar 17:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?