2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı

Kocaeli'de yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında yeni sezonda alınacak olan güvenlik tedbirleri gözden geçirildi. 

Kocaeli Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Gençlik Spor İl Müdürü Kenan Malkoç katıldı. 

Kocaelispor'un 5 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkmasının ardından daha da önem kazanan 5149 sayılı "sporda şiddetin önlenmesine dair kanun"un görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, "Takımımızın geçtiğimiz dönemde 2. ligde mücadele ediyor olması nedeniyle güvenlik konuları kamuoyunu önemli oranda meşgul etmemişti. Ancak futbol takımımızın Süper Lige çıkmasıyla kentimizde önemli, heyecanlı müsabakalar olacak, rakip takım taraftarları yoğun olarak kentimize gelecek. Bunan dolayı yeni sezonda uygulanacak olan güvenlik tedbirlerini görüşmek üzere toplandık. Yeni sezonda Kocaelispor'a başarılar diliyor, kentimizin esenlik ve mutluluk içinde bir sezon geçirmesini diliyorum" dedi. 

Vali Gökhan Sözer'in konuşmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Kerim Taş'ın yeni sezonda uygulanacak olan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi vermesiyle süren toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 12:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?