30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

İnternette tanışıp evlendiler

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Cuma köyde yaşayan Ahmet Balkış isimli genç, internette tanıştığı Dilek Kaval ile evlendi.

Gebze'ye bağlı Cuma Köy'de yaşayan Ahmet Balkış (19) ile Düzceli Dilek Kaval'ın (19) sanal alemde başlayan aşkı, gerçek hayatta evlilikle sonlandı. İnternette chat yaparken tanışan ve yaklaşık 2 yıl boyunca sanal alemde süren arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Balkış ve Kaval, resimleri haricinde birbirlerini görmemelerine rağmen evlenmeye karar verdi. Köyde doğup büyüyen Ahmet Balkış, durumu ailesine ilk açtığında büyük tepki aldı. Köyde böyle durumun hoş karşılanmayacağını söyleyen Balkış ailesi, Ahmet Balkış'ın ciddi olduğunu görmeleri üzerine, sonunda evliliğe izin verdi. Bunun üzerine Balkış ailesi, Dilek Kaval'ı hemen ailesinden istedi. İki ailenin de anlaşması üzerine internet aşıkları Ahmet ve Dilek, Cuma Köy Düğün Salonu'nda yapılan düğünle dünya evine girdi.

İnternette tanıştığı Dilek'le ciddi bir ilişki yaşadığını belirten damat Ahmet Balkış, "Dilek'le internette uzun süre yazıştık. Birbirimizi çok iyi anlıyorduk. Onunla yazışırken ve konuşurken çok mutlu oluyordum. Aradan geçen sürede evlenmemiz gerektiğini anladık ve sonunda da evlendik. Aşkın sınır tanımadığını böylece çevremize gösterdik" dedi.

Damadın babası Mevlüt Balkış ise, önceleri bu durumdan rahatsız olduklarını, ancak çocukların arasındaki aşkı görünce samimiyetlerine inandıklarını vurgulayarak, "Önemli olan onların mutlu olması. Şimdi çok güzel bir çift oldular. Allah onları bir yastıkta kocatsın" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 16:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?