2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

İÖO'da kıyasıya başkanlık seçimi

Kocaeli'de, Türkan Dereli İlköğretim Okulu'nda öğrenciler arasında düzenlenen başkanlık seçimi nefesleri kesti. Başkan adayları seçilebilmek için birbirinden ilginç projeler vaat ederken, seçmen öğrenciler ise değişik taleplerde bulundu. 

Türkan Dereli İlköğretim Okulu öğrencileri arasında düzenlenen başkanlık seçimi ilginç görüntülere sahne oldu. 8 başkan adayı sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere projelerini anlattı. İlköğretim okulu öğrencilerinden oy toplamaya çalışan erkek ve kız başkan adayları, "Okula oyun parkı yapılacak, kantine değişik ürünler getirilecek, tiyatro tırı okulumuzda gösteri yapacak, kütüphaneye monopoly, santranç gibi oyunlar getirilecek, kantin sırası olmayacak, iyi bir eğitim gelecek" gibi vaatlerde bulundu.

Minik öğrenciler ise başkan adaylarına isteklerini sıraladı. Öğrencilerin bazıları adaylardan yat gezisi isterken, bazıları ise kantine puding getirilmesini istedi.
Seçimlerde 624 oyun 271'ini alan 7. sınıf öğrencisi Denizcan Selbaşı başkan seçildi. 124 oy alan Hanife Nur Sevim ise yardımcısı oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?