6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

İş adamını öldürüp evine yerleştiler

ÖLDÜRÜP EVİNE YERLEŞMİŞLER

Kocaeli'nde, otopark sahibini öldürüp evine yerleştikleri iddia edilen zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit'te çok sayıda dükkanı bulunan Kaya Şeheri'nin (69) cesedi, 2010 yılı Eylül'ünde Karabük'ün Eskipazar ilçesi Bulduk köyünde gölde bulunmuştu. Elleri ve ayakları koli bandı ve havlu ile bağlanarak çuvalla göle atılan cesedin bulunmasının ardından Karabük jandarması çalışma başlatmış, Şeheri'nin üzerinden kimlik çıkmaması üzerine fotoğrafı 81 vilayete dağıtılmıştı.

Şeheri'nin İzmit'teki bir komşusu, eski dükkan sahibinin uzun süredir kayıp olduğu yönünde polise ihbarda bulundu. Şeheri'nin fotoğrafı eski kiracısı tarafından teşhis edilirken, emniyet yetkilileri Kaya Şeheri'nin İzmit'teki otoparkını işleten şahıslarla husumeti olduğunu öğrendi. Otoparkı çalıştıran şahısları takibe alan polis; İstanbul, İzmit, Ankara, Gebze, Düzce ve Bolu'daki yaklaşık 20 ayrı adrese baskın yaptı. İzmit'deki otoparkı çalıştıran G.S. ve O.E. gözaltına alınırken, Sakarya ve Bolu illerinde de birer kişi gözaltına alındı.

Şeheri'yi öldürdükten sonra İzmit Yahyakaptan'daki evine yerleşip telefonlarını kullandıkları tespit edilen zanlıların, otoparkı da hala çalıştırdıkları öğrenildi. G.S. emniyetteki ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilirken, O.E. ise Karabük'ten gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

ÖLDÜRÜP EVİNE YERLEŞMİŞLER
ÖLDÜRÜP EVİNE YERLEŞMİŞLER
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 15:13:00
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 15:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?